LiveMU :: OFICIAL FORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LiveMU :: OFICIAL FORUM

3 posters

Sugestii server

maliuka
    maliuka
    Newbie
    Newbie

Data de inscriere : 2014-08-28
    Varsta : 36

Sugestii server Empty Sugestii server

Post by maliuka Tue Sep 02, 2014 7:24 pm

1. Tichetele de Carnage event : pica pe jos. De ce nu le puneti la shop in Lorencia? Si eventual le faceti tradeable si sa le putem arunca pe jos (ceva in genul invitatiilor de Chaos Castle event)
    2. Dupa RR DB , Auto-Drop eventul ar trebui re-implementat
    3. Goldenii sa aiba vitality mai putin! Macar cei de pe mapele mici, Lore/Noria/Devias! Sa ii putem omora la 2-3 rr`uri macar.
    4. Mai multi goldeni pe mapa! 5 macar.
    5. Rena Boss dublati, oricum dropul lor este relativ mic.
    6. Toti NPC-ii care au functie de event sa fie mutati in lorencia : BC, Ilusion Temple, Carnage event, Devil Square si asa mai departe. Aditional, npc-ii de mixat jwl Lehap, si super-optional un alt chaos goblin
    7.Spoturi in Cry si drop marit la itemele pentru fenrir. Dropul actual este e-xe-cra-bil.
    8. Itemele de q2 + marlon + broken sword + itemele de q3 la shop. Pierdere totala de timp sa le faci, sa rupi pt pentru un marlon si asa mai departe Very Happy

Probleme cu NPC:
    1. In Valley of loren NPC-ii sunt pusi aiurea: Senior ar trebui pus in camera si  Thompson Kenel scos de tot. coord 91 236.
    2. Tipsy johny`s quest nefunctional (Lore coord 124 143)
    3. Sunt 2 npc Drink Seller Lindsay in Lorenica unul iti da un quest altul iti cere un item [Exchanger] Need 1 items (nu stiu pentru ce)
    4. NPC de PK clear- ar trebui sa se faca cu zen sau jwl si sa pui unul eventual si in arena Smile sau sa implementezi o comanda de /pkclear

Probleme minore:
    Am observat ca shopurile sunt total amestecate... Iteme de elf de dl de bk de mg puse la gramada ca intr-un magazin second hand Smile)
    Ai putea face:
    -Lorencia - un shop de BK/MG cu toate vrajile incluse si eventual un starter set +10 neexe + NPC`ul de SM sa ramana strict ptr SM cu seturi/vraji/arme starter +10.
    -Noria rearanjat shopul de la npc Elf LaLa 173 124  sa se scoata arcurile care oricum se regasesc la npc Eo the Craftsman coord 196 125 si eventual sa se adauge sageti bolts si arrows cu damage increase +5 sau cat erau Smile eventual vrajile de summonat minioni sa facem serv mai fun Very Happy si seturile +10
    -Devias rearanjat shopul de la npc Zienna 186 48 coord + un NPC cu set/arme/Vraji pentru DL inclusiv Fire Scream/summon/critical damage

Revin cu completari daca este cazul
    SmYLe
    Newbie
    Newbie

Data de inscriere : 2014-08-29

Sugestii server Empty Re: Sugestii server

Post by SmYLe Tue Sep 02, 2014 11:54 pm

1- dc sa fie shop daca are drop din mobi
    2-nu e nevoie de auto drop (parerea mea prea usor)
    3-au hp,def,dmg destul cat sa ai nevoie de rr ca sa ai un set( go with party)
    4- da,ar fi bine mai multi goldeni, chiar si 8
    5- nush , nu mi-a picat rena si nici nu am incercat sa caut mult, doar vreo 5 bosi... si rewardu cred ca e item de bok+3
    6-fiecare npc la locul lui, nu e mare lene sa umbli, ca pe vremuri, devias bc , ds noria.
    7- da, ar merge un spot cu vreo 5 mobi max 8.
    8-deja aici intervine lenea !

NPC
    este comanda de pk clear !
    intradevar unul cere item, dar celalalt iti da def,si critical dmg parca daca faci questu

Shopuri
    mi se pare prea usor seturi +10 ajung +4
    si restu sa fie din heart,golden medal, bla bla, cum am mai sugerat si altundeva.
    si aranjarea shopurilor ar fi ok.
    maliuka
    maliuka
    Newbie
    Newbie

Data de inscriere : 2014-08-28
    Varsta : 36

Post by maliuka Wed Sep 03, 2014 8:38 am

SmYLe wrote:1- dc sa fie shop daca are drop  din mobi
    2-nu e nevoie de auto drop (parerea mea prea usor)
    3-au hp,def,dmg destul cat sa ai nevoie de rr ca sa ai un set( go with party)
    4- da,ar fi bine mai multi goldeni, chiar si 8
    5- nush , nu mi-a picat rena si nici nu am incercat sa caut mult, doar vreo 5 bosi... si rewardu cred ca e item de bok+3
    6-fiecare npc la locul lui, nu e mare lene sa umbli, ca pe vremuri, devias bc , ds noria.
    7- da, ar merge un spot cu vreo 5 mobi max 8.
    8-deja aici intervine lenea !

NPC
    este comanda de pk clear !
    intradevar unul cere item, dar celalalt iti da def,si critical dmg parca daca faci questu

Shopuri
    mi se pare prea usor seturi +10 ajung +4
    si restu sa fie din heart,golden medal, bla bla, cum am mai sugerat si altundeva.
    si aranjarea shopurilor ar fi ok.

e ok ptr tine ca iti faci bk si esti bazat la invazii Smile) La elf de exemplu o sa imi trebuiasca vreo 2 grand reset sa pic un golden de +5 Smile)
    -am propus sa bage tiketul de carnage event TOCMAI pentru faptul ca pica din mobi (deci e usor) ce rost are sa mai te alergi prin arena sa cauti o invitatie cand poti sa te duci frumos la shop sa o cumperi (plus ca nu merge la trade!) X(
    -am propus auto drop doar pentru inceput pentru ca toti vor fi mici si cred ca un item exe te va ridica putin. E o sugestie Smile ramane la decizia lui meka si a adminilor daca se implementeaza
    -chestia cu npc-ii sunt si de acord cu tine : "fiecare boss la locul lui" . Dar nu cred ca npc-ul de ilusion temple are ce cauta in Aida. Right? Si oricum e mai practic sa fie la un loc. Ai nevoie de event? move lore si go la npc`ul dorit.
    -nu e vb de LENE la q2 si q3 . E vb ca pe multe serv deja toate sunt "la botu`calulului" si nu mai sta nimeni sa alerge dupa itemele astea Smile +ca oricum ptr q3 te duci in baraks sa omori elful, tot faci CEVA.
    ChildOfGod
    ChildOfGod
    Casual gamer
    Casual gamer

Data de inscriere : 2014-08-27
    Varsta : 35
    Localizare : localhost

Post by ChildOfGod Wed Sep 03, 2014 3:29 pm

Ticket-ul de Carnage , se poate arunca pe jos.. Nu este nevoie sa mai dai si trade !
    Itemele de quest, cred ca totusi ar trebui alergat dupa ele, deoarece nu isi mai are rostul statutul de low server..

Sugestiile tale sunt bune pentru un 500x / 1000x .. Pentru 100/150x , eu zic sa pastram configuratiile actuale, in acelasi timp avand valoare si statutul de LOW SERVER !

Este doar simpla mea parere, poate ca @Mecanik este de alta parere, si va lua in calcul aceste sugestii..
    Sanatate!
    SmYLe
    Newbie
    Newbie

Data de inscriere : 2014-08-29

Post by SmYLe Thu Sep 04, 2014 12:12 am

bk nu face asa rpd nici el invazii, mai rpd faci cu un mg,sm pe poison totusi.

elfa nu a fost si nu va fi PVP pe season asta ori pe altul mai low, si nici killer de golden. este suport.Smile

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 8:51 am